fishexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Lanseta Milo Redvolution V3 3.90 metri


Lanseta Milo Redvolution V3 3.90 metri


Comanda instant Lanseta Milo Redvolution V3 3.90 metri

Lanseta Milo Redvolution V3 3.90 metri
Transformarea spectaculoasa a seriei Redvolution Silent Feeder a avut ca rezultat aceasta serie uimitoare Redvolution V3.
Lanseta beneficiaza de un carbon de exceptie, probabil cel mai bun material existent pe piata la ora actuala, ultra high modulus carbon cu semnatura celebrului producator japonez, Toray.
Blankul extra slim nu face aceasta lanseta doar foarte usoara si facil de manevrat ci ii adauga un plus de precizie in aruncarile la distanta. 
Echiparea de top este completata de mandrina Fuji si inelele SIC.
O actiune semi parabolica completata de o actiune de varf magistrala fac aceasta lanseta cu adevarat deosebita. Detecteaza cu agilitate si usurinta cele mai fine trasaturi chiar daca distantele la care se pescuieste sunt mari si manageriaza cu succes folosirea carligelor si firelor de forfac de dimensiuni reduse.
 
Lungime: 3.90 metri
 
Greutate: 214 gr
 
Diametru blank: 11 mm
 
Numar elemente: 3
 
Numar inele: 8 + 6
 
Lungime transport: 138 cm
 
Putere aruncare: 70 gr
 
Varfuri: 1,5 si 2 si 3oz carbon
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de One Trade Winds S.R.L., CIF: 27068466, Reg.Com: J22/877/2010