fishexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Returnare produse

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare se poste efectua in termen de maxim 15 zile. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului. Produsul returnat recomandam sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat,cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit.
In cazul in care produsul comandat a fost livrat impreuna cu alte produse cadou este necesara returnarea tuturor produselor livrate.
 
 
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata,in contul bancar al clientului, sau contul bancar indicat de client pentru returnarea sumei. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
 
Website detinut de One Trade Winds S.R.L., CIF: 27068466, Reg.Com: J22/877/2010