fishexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Termeni si conditii

Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor de utilizare. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Securitatea datelor personale:

Datele dvs. personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri si mentionam faptul SC One Trade Winds SRL proprietarul www.fishexpert.ro este inregistrata la Registratura Generala a Autoritatii de Supraveghere sub nr. 22947 din 19 decembrie 2010 si in consecinta vom respecta prevederile Legii 677/2001.

Stocuri:
Din cauza vitezei mari de rotatie a stocurilor fishexpert.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate in magazinul virtual. Din acest motiv One Trade Winds isi asuma dreptul de a nu onora comenzile in cazul in care produsele solicitate de catre client dispar din oferta partenerilor nostri si nu figureaza faptic pe stocul nostru.

Declinarea responsabilitatii:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, One Trade Winds Srl isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor One Trade Winds, fata de orice client, in cazul livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de One Trade Winds de la clientul respectiv.


Livrare:

Cumparatorul va fi contactat telefonic sau prin e-mail de personalul magazinului Fishexpert si informat, in cazul produselor ce nu se afla pe stoc, despre termenul de livrare. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 24 ore.


Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului fishexpert.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Garantia se acorda in baza facturii fiscale aceasta inlocuind certificatul de garantie. Pastrarea ambalajului original al produselor este conditie obligatorie pentru acordarea garantiei.

Garantia uzuala acordata este de 1 an sau 2 ani de zile de la data cumpararii pentru lansetele, mulinetele, barcile si articolele de camping comercializate, in functie de condiitiile fiecarui producator.

Pentru restul produselor garantia este de 30 zile.


Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe raza municipiului Iasi.


Fara riscuri:

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri ce vor fi suportate de client sunt cheltuielile de returnare a produselor. 


Plasarea unei comenzi in cadrul magazinului online fishexpert.ro inseamna intelegerea si asumarea termenilor si conditiilor prezentate.


 Protectia consumatorului:

 website:www.anpc.gov.ro
 telefon verde:0800080999Website detinut de One Trade Winds S.R.L., CIF: 27068466, Reg.Com: J22/877/2010