fishexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Nada Milo Super River 1 kg


Nada Milo Super River 1 kg


Comanda instant Nada Milo Super River 1 kg

Nada Milo Super River 1 kg
Probabil cea mai versatila nada existenta pe piata. 
Super River este o nada cu rezultate spectaculoase oriunde este folosita. Poate cuvantul "River" din denumire va duce cu gandul la o nada dedicata pescuitului pe ape curgatoare, da este adevarat este o nada perfecta pentru partidele pe ape salbatice dar in acelasi timp exceleaza si pe balti sau acumulari private.
Este o nada grea in care se pot ingloba usor orice fel de particule sau momeala vie. Aroma dulce, foarte pronuntata o recomanda pentru a fi folosita pe  tot parcursul anului. Se poate mixa usor cu alte groundbaituri.
Pentru un mix mai usor "light" se poate combina cu Vip Light sau Vip Magic in cazul in care vizati pestii de talie mare, crap, mreana, caras sau poate deveni magica in pescuitului speciilor de talie mica in combinatie cu Milo Alkimya Magica. 
O nada pe care trebuie sa o incercati.
 
Ambalare: 1 kg
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Website detinut de One Trade Winds S.R.L., CIF: 27068466, Reg.Com: J22/877/2010